mandag 17. desember 2007

Ååååh jeg vil ha en tricolour!!!


Min neste bullterrier skal absolutt være en tricolour. Har dere sett noe så skjønt?? Det er vanskelig å få tak i disse. Så vidt jeg vet forekommer de ikke så ofte i kull, og kan derfor være vanskelig å få tak i. Vi har vært i kontakt med en fransk oppdretter som har verdens skjønneste valper, men han synes ikke noe særlig om tricolour og unngår de bevisst. Hmm… vi får se om han kommer på andre tanker etter hvert… Det blir uansett ikke aktuelt før om en fire års tid. Men skjønner valp skal du lete lenge etter!

7 kommentarer:

Onion sa...

Just popped by to say HELLO! And thanks for the visitors you send to my website. Hope you are all well. This year we have something new in our garden -- chickens! I thought it might make you laugh to see my YouTube video with the chickens! It's on http://uk.youtube.com/user/theoniondog.
Big lick,
Onion

Rogério sa...

Hello!

I loved your blog (at least the images, because i only speak portuguese and english) and would like to share experiences and content - I also have a bull terrier blog (at http://blogdabull.blogspot.com)!

What do you say? Leave me a message! clubedogoro@gmail.com !

regards
rogério

Heidi sa...

Jeg fant en bull terrier blogg!!! Fra i dag av blir jeg fast leser av bloggen din! Jeg elsker bullterriere over alt på jord, det finnes ikke noen bedre rase =)

Anonym sa...

Ja - vi vil ha en tricolor - og vi får den om noen uker... :-) 7 års venting og sikling er endelig over - nå skal også VI få vår egen, søte, morsomme bullterrier!!!

Mere på bloggen nå i 2008?

Stine sa...

Heisann!

Vi har en jente bull som er rød og hvit som vi har lyst å pare når vi flytter hjem til Norge fra New York. Vi har lyst å pare henne med en hvit som har farver i familien, eller en brindle som har rene hvite i familien for å avle frem tricoloren som vi synes er nydelig, men vi ønsker oss også hvite valper og derfor velger vi å blande henne med en som har helt hvit i familien.
Bortsett fra farven er det jo selvsagt mange andre faktorer som spiller inn, så det får vi se på når det nærmer seg.
Kanskje du tilogmed kan ønske deg en av oss en dag;)

Stine

Linda Mari sa...

Utrolig flott rase! E helt forelska :)

ninkynonk sa...

Vi har en tricolour bullterrier, selvsagt verdens beste og vakreste! Vi kjøpte vår hos Quest. Men jeg er helt enig; de er nydelige! <3