mandag 5. februar 2007

Møt andre buller!

Har du en bulle og har lyst til å treffe andre? Eller er du rett og slett fascinert av rasen og har lyst til å bli bedre kjent med den? Dersom du ikke bor altfor langt unna Oslo har du gode muligheter til å treffe på flotte buller i Frognerparken. Den første søndagen hver måned er det et uhøytidelig bulletreff i Frognerparken.

Møt opp på hundesletta kl. 14:00 på motsatt side av kiosken (hundesletta ligger bak monolitten). Tisper med løpetid må bli hjemme. Har du spørsmål rundt bulletreffet, ta kontakt med Linda Vangsnes på telefon 93214581.

I både Kristiansand og Trondheim avholdes det også bulletreff, med samme oppskrift, den første søndagen i måneden kl. 14:00. I Kristiansand går de den 4 km lange turløypa over Gråmannen. Møt opp på Schæferhundklubben på Kjerran om du vil være med.

Møtestedet i Trondheim er som regel Værasletta ved moloen. Tidspunkt er avhengig av årstiden. Det kan lønne seg å kontakte Liz-Iren Hansen, 41 08 25 82 og Andreas Kvam, 93 84 12 77. E-post liziren@gmail.com for riktige opplysninger.

Alle er velkomne med og uten hund!


Ha det gøy på bulletreff!

Ingen kommentarer: