fredag 26. januar 2007

Kjendis løken – Onion The Dog

Møt Bullterrieren Onion. En miniatyr bullterrier med en smak for showbiz. Hun er kun to år gammel og har allerede vært med en i en film og en (tro det eller ei) musikkvideo med 80-tallets store helter, nemlig A-ha. Om dette ikke var nok har hun også vært modell for en lampe i form av en bullterrier (kan kjøpes for £60), pluss at hun har en rekke andre ”Onion”-produkter i produksjon.


Alle elsker Onion
Onion ble født i et ambisiøst kull, søsteren Elsa og broren Measle er stjerner i Show ringen. Elsa vant best i rasen, Crufts 2006, Onion vant en rosett i 2005, men fant raskt ut et hennes talent lå et annet sted. Allerede som liten valp kunne hun triks som bjeff og hvisk på kommando. Hennes forkjærlighet for oppmerksomhet ga henne smaken på livet i rampelyset.

18 måneder gammel debuterte hun med en rolle i den nye britiske komedien ”Scenes of a Sexual Nature (du kan se filmklipp nedenfor, eller ved å klikke her). Filmen er spilt inn i vakre Hampstead Heath, nord i London. Filmen omhandler 7 forhold og hvordan en dag i livet forløper. I filmen treffer du skuespillere som Ewan McGregor, Sophie Okonedo, Catherine Tate, Dame Eileen Atkins, Hugh Bonneville… og ingen ringere enn Onion!


Film debut
Onion spiller sammen med den sexye pin-up stjernen Tom Hardy (kjent fra Star Trek: Nemesis). Et mislykket forførerisk forsøk etterlater Hardy med buksene på knærne og en illsint bullterrier i form av Onion jagende etter. Onion og Hardy møtes flere ganger i løpet av filmen hvorpå Onion hopper over Hardy som sitter på en benk… Filmen hadde premiere i London i november i fjor. I Norge kommer den nok rett på DVD, se opp for den i løpet av våren. Onion deltok selvsagt på premieren. Bilder kan du se her!


Pop bitch
To år gammel vant hun en rolle i den nye musikk videoen til A-ha. Singelen er Cosy Prisons (videoen kan du se her). Videoen ble spilt inn i et gammelt pumpehus på østkanten i London. Onion måtte bjeffe på kommando, og de har laget et kunstnerisk klipp av henne i begynnelsen av videoen. Hun sitter helt fascinert av synet av 80-tallets store helt Morten Harket.


Lampen, ”Dogtastic”
Gjennom sitt korte liv har onion inspirert en rekke kunstnere. Hun er udødeliggjort i et maleri, hun er tema i en rekke strek tegninger, og det har til og med blitt laget en skulptur av henne. En rekke av disse produktene kan kjøpes på Onion sin nettside; http://www.oniondog.com/ .
“Onion Light”. Onion sto modell for modellereren Myra Heller (kjent for blant annet å lage serie av politikere i lateks, inkludert Ian Paisley). Fire modeller av Onion ble laget. Den siste en ”valpete” Onion, med et nysgjerrig uttrykk og flapsene valpe ører. Modellen ble først produsert i voks og til slutt i bronse. Lampen har blitt en kul greie som kan passe inn i alle hjem. Den er karakteristisk og sjarmerende, passer ungkarshjem som nattbordslamper på barnerom. Nå kan alle få litt av Onions (rampe)lys skinnende over seg!


Ram på triks
Onion kan en rekke triks. Hun ble introdusert til klikketrening når hun var kun få uker gammel. Hun kan bjeffe, hviske, spinne, rygge, overgi seg, rulle ball med nesen, gjøre en Elvis etterligning, late som hun er trøtt og mye mye mer – alt på kommando. Hundetriks er en av mange gleder ved hundehold.

Kjendislivet tar på, og Onion er aller helst en helt ordinær kosete bulle. Favorittplassen er snorkende sammenkrøllet i eierens fang.

Onion er en skikkelig cyberdog, du kan treffe henne på følgende nettsider:

2 kommentarer:

Onion sa...

Look look! It's all about me. Thank you for including me in your blog. I'm honoured. I'm including a link to you on my blog too!
Big licks,
Onion
X

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon